Menys
0 Comentaris
31 Juliol del 2013

We are DO

Aquí trobareu la major part de les sèries que es van coproduir arran del programa 'Denominació d'origen' des de 2005 fins al 2012.

Gairebé 150 mini-sèries amb més de 75 productores. Gaudiu-ho!

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: we are do
0 Comentaris
08 Gener del 2013

DIARIS DE VIATGE, A VERKAMI

El projecte "Diaris de Viatge", d'on han sortit sèries com "Ruta 66", "Des d'Egipte" o "Marhaba", vol seguir endavant. La productora Boala Films ha decidit finançar el quart projecte de la saga a través de la plataforma de micromecenatge "Verkami".

La nova sèrie que ens tenen preparada es titula "No hi ha deMà". Es tracta d'una història autofilmada que narra la història de la Míriam (Elena Tarrats), una jove estudiant de primer curs de psicologia que, confosa per diferents circumstàncies, decideix deixar la carrera, trencar tots els lligams amb el seu entorn i recórrer món. Després de sis mesos viatjant sola, decideix quedar-se a Madeira, on treballarà com a cambrera i cantant. En aquesta illa portuguesa coneix al Bernat (Sergi Cervera), un noi tímid, misteriós, que també viatja sol. Entre els dos s’inicia una relació complexa, basada en pors i jocs. Ella canta i escriu poesia... Ell no para de gravar amb la càmera. A poc a poc s'acosten i descobreixen els seus propis secrets amagats.

Si voleu teniu el tràiler, pinta molt bé!

"No hi ha demà" no és tan sols una websèrie. És un projecte molt més ampli que, a través del crowdfunding, proposa, a banda del DVD amb la sèrie, un CD amb poemes de Gemma Gorga i Mireia Calafell, musicats per Yamini T. Prahbu i la mateixa Elena Tarrats, que canta aquestes peces dins els set episodis d'aquesta ficció romàntica.

El projecte ja porta més de 2.500€ recaptats i 49 mecenes que hi han aportat diners. Però encara es necessita molt de suport per arribar a la xifra sol·licitada. Hi ha de temps fins al 31 de gener. Com en tot projecte crowdfunding, hi ha contraprestacions molt interessants per als mecenes, en funció de la quantitat aportada. Donant 150€, el mecenes pot decidir sobre l'argument de la història. Aportant-ne 1.000, el director i els protagonistes de la sèrie prometen ball i streptease dedicat al generós seguidor.

Ànims a tot l'equip i sort!

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: boala films do poesia sergi cervera CD DVD Elena Tarrats Gemma Gorga Madeira Mireia Calafell música No hi ha demà verkami xtvl Yamini T. Prahbu
0 Comentaris
19 Desembre del 2012

ESTEM ENXARXATS I CONTENTS!

DO ha tingut la sort de tenir un gran amic a prop: “La Xarxa Tendències”. Els dos programes sempre han anat agafats de la mà en la cerca de la innovació, la transformació i l'evolució en tots els aspectes de la vida. I precisament per això, qualsevol notícia positiva que pugui rebre l'equip de “La Xarxa Tendències” és una gran notícia per a nosaltres. I avui tenim bona notícia!!!!

“La Xarxa Tendències” va ser guardonada ahir al vespre amb el premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista que atorga l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC). Per quin motiu? Doncs literalment “per estar dirigit per la periodista Cristina Sáez, al capdavant d’un equip de professionals entusiastes de la cultura, el pensament i la tecnologia contemporànies” i també per esdevenir un espai de televisió local “que recull les iniciatives d’arreu del país relacionades amb el món 2.0”.

"La Xarxa Tendències" és un programa sobre cultura, pensament i tecnologia en l’era 2.0 en antena durant 11 anys a les televisions locals. El web del programa, www.laxarxatendencies.com, concentra un dels majors arxius de cultura digital de Catalunya. Visitar-lo sempre suposa un enriquiment professional i també personal!

Felicitats, Cristina!!! A tu i a tot l'equp de Minifilms TV!!!!!!!!

THEY ARE DO

SECCIONS: THEY ARE DO
Etiquetes: minifilms tv La Xarxa Tendències
0 Comentaris
13 Desembre del 2012

CONNEXIÓ TRIBAL

De la mà del Víctor LaGounda, el protagonista de la sèrie 'Baret Voltaire', aquest divendres, 14 de desembre, s'estrena l'espectacle CONNEXIÓ TRIBAL, una obra Spoken Word que introdueix elements com cants tribals, bols tibetans, cant mongol o tambor xamànic.

És un espectacle que fusiona poesia discursiva i poesia sonora, que fusiona el poder del so amb el poder de la poesia, CONNEXIÓ TRIBAL és un bosc de poemes que camina cap a l'origen, és un viatge sonor poètic a través del cant, la terra i l'arrel.

Us hi esperem!

Dia i hora: Divendres 14 a les 21h

Lloc: Galeria Categoria - C / dels Salvador, 8 – Raval (Barcelona)

SECCIONS: THEY ARE DO
Etiquetes:
0 Comentaris
04 Desembre del 2012

EDUCACIÓ TRANSVERSAL

Ens posem molt contents quan un projecte DO, més enllà de la seva difusió habitual, es converteix en eina d'interès social o d'aprenentatge a les associacions i a les escoles! I avui ens ha arribat una notícia d'aquest tipus! Resulta que la cooperativa "Filalagulla", que treballa amb temes de prevenció de violència de gènere, ha posat en marxa un seguit de tallers amb alumnes de 3r i 4t d'ESO a Santa Coloma de Gramenet, amb el capítol 3 de "13 maneres de quedar-se sol" com a punt de partida. La intensa conversa que tenen els protagonistes de l'episodi, la Sara (Azahara Murillo) i el Marcos (Juan Frendsa), es converteix, així, en motiu de debat entre els participants al taller.

Pel que ens han pogut explicar, els adolescents queden ben enganxats a la pantalla durant els 13 minuts de capítol. L'episodi dóna peu a preguntes com "Ser gelós vol dir estimar més? i a reflexions molt centrades en la trama del capítol com, per exemple, "Él se siente inferior a ella, és por eso que se pone celoso", com apunta un dels participants...

Felicitats a l'equip de "13 maneres de quedar-se sol" i, en especial, al Pau Ortiz perquè sap, com ningú, omplir els projectes audiovisuals de contingut de gran valor!

Si voleu recordar el capítol en qüestió, aquí el teniu! 

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: Pau Ortiz 13 maneres de quedar-se sol
0 Comentaris
04 Desembre del 2012

GROC NO ÉS UN COLOR

Groc no és un color, és un equip, i estan creant l'últim projecte DO, 'Les nostres vides dibuixades', després de guanyar al maig la campanya DO MAC 2.0, que ja té molt mèrit; el pilot va estar seleccionat al MINIPUT i ens va fer riure a tots. Estem orgullosos d'aquests dos nois, joves i prometedors!

Els hi hem fet unes quantes preguntes i així vosaltres també els coneixeu:

– Quin procés seguiu per fer els guions?

És un procés intuïtiu i molt orgànic que va prenent forma a poc a poc. No partim de guions convencionals abans d'enregistrar els diàlegs, només de situacions o de temes genèrics, i anem improvisant. Si tinguéssim els diàlegs escrits, obtindríem una estructura rígida que només reproduiria un fet. Moltes vegades, quan escoltem diàlegs de teatre amateur o de curtmetratges d'estudiants sentim vergonya aliena. A més, seria molt avorrit. Busquem el dinamisme de l'espontaneïtat que produeix un moment únic des de zero. Per a nosaltres, aquesta llibertat és molt important i la sèrie no tindria cap sentit sense ella. És en el muntatge on organitzem tot això i donem estructura a cada capítol, i se n'esculpeix la imatge. El resultat final conté un contrast bastant especial. Per una banda, escoltes una conversa real i completament espontània, mentre que, d'altra banda, veus la seva representació amb imatges animades d'una manera molt simple.

– "Les nostres vides dibuixades" té un sentit de l'humor molt particular... En què es basa?

En realitat, en aquest projecte treballem molt amb la idea del canvi de to, ens agrada la idea de barrejar diverses tonalitats en el mateix capítol per crear reaccions diverses, a vegades contradictòries.

– Per què tradicionalment l'audiovisual s'ha volgut carregar els tempos reals que té la nostra vida quotidiana?

Potser perquè suposa mirar-nos a nosaltres mateixos. És un xoc directe amb la realitat en lloc d'una evasió. Davant un pla seqüència de quinze minuts, l'espectador es confronta directament amb el temps real. No tothom ho suporta o hi està interessat. A més, Hollywood no té paciència.

– Quins són els vostres referents?

Les dones que mai no han volgut ficar-se al llit amb nosaltres, i el senyor Walt Disney.

– Si poguéssiu, quin projecte d'animació us hagués agradat fer?

Una pel·lícula de tres hores al voltant de l'imaginari personal i els records d'uns monstres en una illa deserta (adjuntem dibuix); sinó, un videoclip, però no d'una sola cançó, sinó del disc sencer.

– Com veieu la salut de l'animació al nostre país?

L'animació és un recurs o un mitjà més. A vegades l'estètica passa per sobre del contingut i notem a faltar que tots dos vagin agafats per la mà. L'estètica per l'estètica no ens interessa. Pel que fa a les pel·lícules d'animació espanyoles estrenades fa poc, només podem dir que no ens interessen gens, que els manca personalitat. No ens agrada la hiperindustrialització.

– Creieu que algun dia podreu viure de l'animació?

Fem animació per casualitat. "Les nostres vides dibuixades" parteix d'un projecte en què treballem fa anys, però en realitat no tenim coneixements d'animació. El que fem en aquesta sèrie és, precisament, treballar amb la combinació de realitat i animació, però no sabem si en el futur continuarem per aquesta via... El cert és que ens interessa provar coses molt diferents.

– La vida és molt senzilla o molt complicada?

Lluís:

1. Ha telefonat ta mare. Diu que, per favor, la truquis abans de les tres al mòbil.

2. També ha trucat la Rita. Diu que la recullis al treball a les set.

3. I també t'ha deixat un missatge la Pati, que no t'oblidis de comprar el vi del sopar, i que t'afaitis!

Cristòfol

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: Groc Les nostres vides dibuixades
0 Comentaris
03 Desembre del 2012

LES PERLES DEL MINIPUT!

El dissabte vam passar un dia molt bonic, envoltats de bons amics, al MINIPUT: hi havia la gent de Miniature Films, els directors de Human Core , Iker i Manfre, l'equip de Piscolab Films, els joves de Groc i tots els companys de professió que per una raó una altra estaven allà.

Moltes gràcies a tothom, però en especial al MINIPUT, per tenir-nos en compte!

WE ARE DO

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: Groc Human Core miniature films MINIPUT Piscolab Films
0 Comentaris
29 Novembre del 2012

MARHABA, ÚLTIMA I GRAN PROJECCIÓ!

Ahir als Cinemes Girona vam viure amb vosaltres una nit especial, amb moltes emocions compartides! Aquest cicle DO ha estat una gran experiència per a tots nosaltres. Hem superat amb bona nota el pas a la sempre exigent pantalla cinematogràfica!

"Marhaba" va ser ahir una bona mostra de qualitat audiovisual, amb un molt bon treball de Sergi Cervera a la direcció i d'Alain Hernández i tot l'equip de secundaris, a la interpretació... La fusió de ficció i documental adquireix més sentit que mai en aquest projecte.

Per a nosaltres heu estat els millors espectadors. Ens heu acompanyat omplint l'aforament del cine, aportant sempre altes dosis d'energia positiva. Ahir vau estar més implicats que mai i, per cert, vau quedar ben retratats al nostre photocall!! Heu d'estar atents al facebook que aviat penjarem les fotos!

Les escenes viscudes de forma posterior a la projecció millor si queden en la intimitat... que cadascú en guardi el record... nosaltres, ens enduem un munt d'anècdotes i imatges memorables de la nit d'ahir...

Res més, gràcies als Cinemes Girona per tot el suport i esperem que, d'una manera o altra, ens puguem retrobar ben aviat!!!!!

Ahir vam ser més WE ARE DO que mai!!!

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: boala films sergi cervera Alain Hernández cinemes girona marhaba
0 Comentaris
28 Novembre del 2012

ENS VEIEM AQUESTA NIT!

Recordeu que, si el Toni ens ho permet, avui hi ha l'última projecció DO als Cinemes Girona de Barcelona. Hi veurem la versió llargmetratge de la sèrie "Marhaba", dirigida per Sergi Cervera i protagonitzada per Alain Hernández. Serà una projecció molt especial i volem que hi sigueu toooots!!! La projecció és a les 22h, però veniu amb temps que hi haurà photocall!!!! Així sortirem tots a la foto i tindrem un bon record d'aquesta col·laboració amb els Cinemes Girona, que tants bons moments ens ha fet viure!!! Hem teballat molt de gust amb ells, són un equip genial!!! Companys, això es va acabant...

Projecció de Marhaba, avui a les 22h (a partir de les 21.15h photocall)

Cinemes Girona de Barcelona (Carrer Girona, 173 Barcelona)

Entrada lliure i gratuïta

WE ARE DO

SECCIONS: WE ARE DO
Etiquetes: boala films sergi cervera cinemes girona marhaba
0 Comentaris
23 Novembre del 2012

SEREM AL ZOOM IGUALADA

La setmana que ve DO reprèn la gira de conferències i taules rodones per Catalunya! Estem molt agraïts als festivals i jornades del país perquè ens tenen molt en compte a l'hora de valorar i reflexionar sobre la realitat de l'audiovisual i el període de transformació i evolució que està vivint...

Aquesta vegada aterrem al Festival Europeu de Cinema per a Televisió d'Igualada, més conegut com a Zoom Igualada. Concretament, tindrem presència a la taula "Converses amb... Websèries", dedicada a les sèries de ficció televisiva que són produïdes per ser vistes online.

En aquesta taula hi haurà creadors vinculats a DO com Roger Amat i Adelaida Lamas, de Miniature, responsables de la sèrie ''La metamorfosis de la palomita'' i del concepte visual del DO dels últims tres anys. També hi serà l'Aitor Aguirre, d'Atzucac Films, director d'entre altres projectes DO, de la websèrie interactiva "Els Convidats". Finalment també hi assistiran Ferran Gassiot i Genís Rigol (Trucat, Cine de Warrior), creadors d'"Els bons homes van en burro", un projecte finançat per crowdfunding a través de la plataforma Verkami.

La taula rodona la moderarà la periodista i consultora en Social Media, Marta Berenguer, bona amiga del DO i del Miniput i que a més, és d'Igualada.

La xerrada, que es farà el proper dijous 29 de novembre a les 20h, estarà il·lustrada amb exemples de websèries d'èxit i està oberta al públic en general. El Festival Europeu de Cinema per a Televisió d'Igualada és el primer i únic certamen d'Espanya dedicat a aquest gènere. Acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla.

Ens veiem tots allà!!!

THEY ARE DO

 

Recordeu:

Converses amb... Websèries

Dijous 29 de novembre a les 20h Sala de socis de l'Ateneu Igualadí

Carrer Sant Pau, 9 Igualada

SECCIONS: THEY ARE DO
Etiquetes:

HOLA!

Aquí trobareu la major part de les sèries que es van coproduir arran del programa 'Denominació d'origen' des de 2005 fins al 2012.

Gairebé 150 mini-sèries amb més de 75 productores. Gaudiu-ho!